Vredestein till Gripen Wheels!

Vredestein till Gripen Wheels!

Under det första kvartalet 2016 intensifierades samarbetet mellan Gripen Wheels AB och Apollo Vredestein Nordic AB då Gripen Wheels tog över agenturen för traktor- och lantbruksdäck. Det innebär att Gripen Wheels blir ensam leverantör av varumärket Vredestein, till samtliga återförsäljare på den svenska marknaden.
Pelle Fritzson, VD på Gripen Wheels och Bo Mansson; VD på Apollo Vredestein Nordic AB ser mycket positivt på samarbetet och vilka framtida möjligheter det i sin tur ger.
Pelle berättar att man utfört egna tester av Vredesteins däck och slang på Gripen Wheels huvudkontor i Jönköping och att produkterna håller likvärdig kvalitet som andra branschledande fabrikat och dessutom till riktigt konkurrenskraftiga priser.
– Fabrikatet har en självklar plats i vårt sortiment, säger han.
Bo Månsson säger.
– Vi är oerhört glada att vi nu har ett samarbete med en av de starkaste aktörerna på marknaden Gripen Wheels AB. Detta ger oss tillsammans en fantastisk möjlighet att utveckla varumärket Vredestein på den svenska marknaden och göra det till ett erkänt varumärke precis som vi ser i övriga norden och Europa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
ANNONS