Vanliga frågor och svar

Här har vi sammanställt vanliga frågor. Förhoppningsvis finns svaret på din fråga, annars så är du välkommen att kontakta vår kundservice! Din prenumeration på tidningen Traktor Power hanterar du enklast på Mina sidor.

 • TIDNING: Hur lång tid efter att jag har beställt kommer min första tidning?

  Detta beror på utgivningsfrekvensen för den tidning du beställt. Logga in på Mina sidor så kan du se när ditt nästa nummer kommer.

 • TIDNING: Kan tidningen och fakturan gå till olika adresser?

  Välj Ge bort vid beställningstillfället på hemsidan och fyll i de olika adresserna. Du kan även få hjälp av kundservice.

 • TIDNING: Jag har gett bort en prenumeration till en vän som redan prenumererar på samma tidning. Får min vän dubbla tidningar nu?

  Nej, prenumerationen som du gav bort startar efter att den pågående prenumerationen avslutats. Skulle din vän ändå få dubbla tidningar så kontakta kundservice.

 • TIDNING: Jag har inte fått min faktura. Hur ska jag betala?

  Om du har angett din e-postadress så skickas din faktura till dig i ett e-post. Öppnar du inte e-postet inom sju dagar så skickas fakturan hem till adressen du angav vid beställningen.

  Om du vid din beställning inte angett e-postadress så skickas fakturan till dig per post inom två veckor efter beställningstillfället. Om det dröjt längre än så, vänligen kontakta kundservice så hjälper vi dig.

 • TIDNING: Vad händer med min prenumeration om jag betalar för sent?

  Din prenumeration stoppas automatiskt efter några dagar och du får inga fler tidningar. Vi sänder i samband med detta också ut en påminnelse. Så fort betalningen är registrerad hos oss aktiveras din prenumeration på nytt och du får alltid så många tidningar du betalat för.

 • TIDNING: Hur lång tid tar det innan min premie kommer?

  I vissa prenumerationserbjudanden ingår en premie, vilket i så fall framkommer i erbjudandet du väljer. Produkten levereras till dig inom fem veckor efter att betalning av prenumerationen har registrerats. Ange e-postadress och mobilnummer så att distributören kan avisera digitalt.

  Har premien inte levererats inom sex veckor ber vi dig kontakta kundservice så undersöker vi vad som hänt.

 • TIDNING: Min tidning var trasig eller jag fick inte min tidning hemskickad, kan jag få en ny?

  Logga in på Mina sidor som du hittar på tidningens hemsida. Klicka på Mina prenumerationer och välj Registrera reklamation. Välj vilken utgåva det gäller och ange orsak. Klicka på Skicka.

  Du kan även få hjälp av kundservice.

 • TIDNING: Jag ska flytta. Hur ändrar jag min adress?

  Du ändrar den enklast på Mina sidor. Tänk på att dina ändringar behöver göras minst 30 dagar innan du vill att din nya adress ska börja gälla.

  Logga in på Mina sidor som du hittar på tidningens hemsida. Klicka på Mina prenumerationer och välj Ändra/uppdatera adressuppgifter. Fyll i din nya adress och klicka på Spara adress.

  Du kan även få hjälp av kundservice.

 • TIDNING: Hur gör jag en tillfällig adressändring?

  Tillfällig adress är dit du flyttar under en kortare period, exempelvis till sommarstugan. Vi behöver få din tillfälliga adress minst 30 dagar innan du vill att den ska börja gälla. Kontakta kundservice så får du hjälp.

 • TIDNING: Hur gör jag ett uppehåll i papperstidningens prenumeration?

  Logga in på Mina sidor som du hittar på tidningens hemsida. Klicka på Mina prenumerationer och välj Stoppa prenumerationen. Välj om du vill ha ett permanent uppehåll eller tillfälligt. Vid tillfälligt stopp anger du från vilket datum det ska gälla och från vilken dag papperstidningen prenumeration kan skickas igen. Klicka på Bekräfta.

  Du kan även få hjälp av kundservice.

 • TIDNING: Hur säger jag upp min prenumeration?

  Har du en tidsbestämd prenumeration behöver du inte göra någonting, utan prenumerationen avslutas automatiskt efter att du fått ditt sista betalda nummer i brevlådan. Med jämna mellanrum kommer vi att skicka ut erbjudanden om att förnya din prenumeration till dig.

 • TIDNING: Hur skapar jag ett inlogg på Mina sidor och e-tidning?

  Gå in på Mina sidor. Är det första gången så väljer du Jag vill registrera ny användare. Ange det mobilnummer eller e-postadress du angav vid beställningen av din prenumeration, klicka på Skicka engångskod. En kod skickas omgående till dig, håll även uppsikt efter koden i skräpposten. Ange den tilldelade koden, därefter får du välja ett personligt lösenord.

  Får du ingen kod skickad till dig, kontrollera att du angett rätt e-postadress eller mobilnummer.

  För mer hjälp, kontakta kundservice.

 • TIDNING: Vad är e-tidning?

  E-tidningen är den digitala utgåvan av din fysiska prenumeration. Den ingår kostnadsfritt och läses via vår app Traktor Power. Den avslutas automatiskt när din tidningsprenumeration upphör.

 • TIDNING: Vad är digital prenumeration?

  Den senaste digitala utgåvan och det digitala arkivet av tidigare nummer kan du få tillgång till i appen Traktor Power på en smartphone eller surfplatta alternativt på datorn via etidning.traktorpower.se. I vissa fall får du även tillgång till låsta artiklar på hemsidan. Du får ingen papperstidning hemskickad.

  Prenumerationen löper tillsvidare och kortbetalning dras månadsvis. Du kan när som helst säga upp den digitala prenumerationen på Mina sidor eller via Kundservice.

 • TIDNING: Var kan jag läsa min e-tidning?

  Du kan läsa din e-tidning genom Traktor Power appen i en smartphone eller surfplatta. Du kan även läsa e-tidningen i datorn genom att logga in på etidning.traktorpower.se.

 • TIDNING: Hur får jag åtkomst till e-tidningen?
  1. Du aktiverar e-tidningen genom att skapa ett konto på Mina Sidor. Om du redan har ett konto går det bra att logga in i Traktor Power appen eller på etidning.traktorpower.se med samma uppgifter.
  2. Gå in på Google Play eller App store för att ladda ner appen Traktor Power på din mobil eller surfplatta. Du kan även läsa din e-tidning via datorn på etidning.traktorpower.se
  3. Logga in på ditt konto. Du hittar din e-tidning i biblioteket eller genom att söka upp titeln med sökfunktionen.
 • TIDNING: Kan jag läsa e-tidningen utan att vara uppkopplad?

  Ja, i biblioteket väljer du att ladda ner genom att trycka på molnsymbolen. Därefter hittar du tidningen i arkivet. För att läsa en tidning offline behöver du vara online när du laddar ner den till ditt bibliotek.

 • BUTIK: Vad är Spreadshop / Spreadshirt?

  Spreadshop är en butik där vi säljer våra motiv. Din beställning trycks och skickas av Spreadshirt.

  Har du frågor om en order så hittar du kontaktuppgifter här.

 • BUTIK: Vad är butik.docunordic.com?

  Det är vår gamla butik och har ersatts med Traktor Power Outlet.

  Har du frågor om en order? Kontakta oss här.

 • BUTIK: Vart hittar jag Traktor Power kläder?

  Kläder hittar du i vår Spreadshop.

  Det kan också finnas en del i vår Outlet.

 • BUTIK: Vart beställer jag DVD-filmer?

  Våra DVD-filmer kan du beställa i Traktor Power Outlet.

 • BUTIK: Vad är Traktor Power Outlet / butik.traktorpower.se

  Det är en ny butik som ersätter gamla Powerbutiken. Här hittar du massor med filmer, böcker och prylar till riktigt bra priser.

 • Jag har synpunkter på innehållet. Vem kontaktar jag?

  För att komma i kontakt med vår redaktion så kan du maila [email protected] eller visa alla kontaktuppgifter här.