Ny chans: 5 hektar i North Dakota!

Ny chans: 5 hektar i North Dakota!
Hann du inte med 6-miljardersköpet i Texas eller typ 4-miljardersaffären i Australien? Här är en ny chans: 5 hektar i North Dakota, USA. Liten farm med utvecklingsmöjligheter!

Och prislappen hamnar på endast cirka 0,1 promille av var och en av ovannämnda jättefarmer: motsvarande schyssta 465 000 kronor!

Detta är ett ställe där prärien är som underbarast, luften syrerikast och the sky is the limit. Bara 4 kilometer till närmaste skola och cirka 20 kilometer fågelvägen till baren i Spiritwood där Budweisern alltid serveras väl kyld efter en lång dag i präriedammet.

Hos mäklaren Reuben Liechty Realtors i Jamestown framgår inte så mycket fakta om bostadshuset men på bilden ser man att dörren står gästfritt öppnad. Det viktiga är ju garaget och det är fristående upplyser mäklaren.

Ja, detta är helt klart ett ställe med tillgångar. Exakta arealen är 52 892 kvadratmeter och då får man med tre vattenkällor, inhägnad betesmark, luzernodling och totalt 4 uthus. Och jädrans vad det växer frukt och bär på de här markerna! Mäklarens lista är lång: plommon, äpplen, körsbär, vindruvor, hallon och smultron. Dricksvatten finns såklart och el står Cass County Electric för framdraget in på fastigheten. Till detta kommer att området är rikt på vilt, påpekar mäklaren.

Det här är förstås inte så mycket att tveka över för en ambitiös wannabe-farmer from Sweden! Bara att börja spana in en lämplig John Deere-dragare – eller kanske en Steiger, du är bara 10 mil ifrån fabriken i den klassiska traktorstaden Fargo – och några biffiga Herefordboskap att släppa loss på din egen lilla del av den amerikanska prärien. Betesmarken står och väntar och är redan stängslad!

HÄR ÄR DET! Drygt 5 hektar av den mytomspunna amerikanska prärien är till salu här vid 23-rd street i sydöstra North Dakota. Priset: motsvarande 465 000 kronor.
HÄR ÄR DET! Drygt 5 hektar av den mytomspunna amerikanska prärien är till salu här nedanför 23:rd street i sydöstra North Dakota. Priset: motsvarande 465 000 kronor.

 

KOLLA Texas största ranch till salu!
Waggoner

HÄR är världens största ranch som också är till salu!
AUSTRALIEN!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
ANNONS