Valtra vann utmärkelse

Valtra A4.

Valtra A104 HiTech vann det välkända ”Machine of the Year”-priset i kategorin ”Traktorer under 150 hk” på SIMA-mässan 2017 i Paris.

Urvalet gjordes av oberoende journalister som representerar 28 europeiska tidskrifter och on-linepublikationer med jordbruksinriktning. ”Machine of the Year” är en av de mest prestigefyllda utmärkelserna i branschen och lyfter fram innovation, teknik och prestanda.
På SIMA-mässan introducerar Valtra en helt ny A-serie med 7 modeller som täcker intervallet 75 – 130 hk. Den prisbelönta A104 HiTech har en helt ny design som följer redan prisbelönta 4:e generationen N- och T-traktorer. Traktorn, som har 100 hk och 410 Nm vridmoment, erbjuder även många av de funktioner som finns på N- och T-modellerna och som rönt stor uppskattning bland kunderna.

”Detta är ännu ett viktigt erkännande för Valtra och AGCO. T4- och N4-serierna valdes till ”Machine of the Year” 2015 och 2016 och nu har vi åter visat styrkan i Valtras 4:e generation traktorer. Vår A-serie är marknadsledare i de nordiska länderna och med den nya A-serien ser vi stor tillväxtpotential globalt. Vi har investerat i design, tillförlitlighet och användarvänlighet så att lantbrukarna ska trivas med våra traktorer. De ger verkligen en angenäm körupplevelse och valuta för pengarna”, säger Mikko Lehikoinen, Director Marketing på Valtra Inc i ett pressmeddelande.

Från vänster: Rob Smith, Senior Vice President, General Manager, AGCO EME Stephan Buskies, Director Manufacturing, Valtra EME  Jari Rautjärvi, VP, Managing Director, Valtra EME & Global Lead of Valtra Brand David Rein, Brand Manager, Valtra France Mikko Lehikoinen, Director Marketing, Valtra EME.
Från vänster: Rob Smith, Senior Vice President, General Manager, AGCO EME
Stephan Buskies, Director Manufacturing, Valtra EME
Jari Rautjärvi, VP, Managing Director, Valtra EME & Global Lead of Valtra Brand
David Rein, Brand Manager, Valtra France
Mikko Lehikoinen, Director Marketing, Valtra EME.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail