Mellanskogsmässa i Saladamm

Mellanskogsmässa i Saladamm
Nya skogsmässan Mellanskogs-Elmia 22–23 augusti 2014 kommer att hållas i Sala kommun. Närmare bestämt i Saladamm, strax nordost om Sala.

– Sala har det perfekta läget för en ny stor skogsmässa i mellersta Sverige, motiverar Elmia i ett pressmeddelande.

Det erfarna mässbolaget går i och med nästa sommars mässa in som medarrangör i den mässa som tidigare haft Mellanskog som huvudman. 2012 arrangerade skogsbolaget Mellanskogsmässan i egen regi för tredje gången. Det blev ett lyckat evenemang med 116 utställare och 6 700 besökare.

Mellanskogs-Elmia kommer att hållas på mark som ligger i anslutning till Ösby, Västmanlands Naturbruksgymnasium, i Saladamm, sju kilometer nordost om Sala.

– Vi är mycket nöjda med att ha hittat en bra placering för mässan med tanke på logistik för infart, parkeringar och skogsområde. Samarbetet har börjat i mycket positiv anda och vi ser fram emot att bygga mässan i Sala tillsammans med skogsägarföreningen Mellanskog. Nästa steg är nu att ordna lite på mässområdet – bygga eller bredda vägar och börja placera ut de företag som redan har anmält sig, säger Maria Lindsäth, Affärsområdeschef på Elmia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ANNONS