Här är Golden Valtra N174!

Här kommer den gyllene Valtran!

Valtras Unlimited Studio har lagt sista touchen på en gyllene N-serie traktor som kommer att visas under vårens event och mässor. Kunderna kan även beställa sin egen guldtraktor med motsvarande specifikationer. Den specialutrustade Valtra N174 har en klar guldfärg, tonade rutor, guldmärkning på sidorutorna och unlimited-dekaler på dörren. Traktorn har ratt och förarstol i brunt läder samt en exklusiv grå unlimited-matta.

Valtra N4 lanserades 2015 och under Agritechnica-mässan i Hannover i november 2015 fick Valtra N174 priset ”Machine of the Year 2016” samt ”Golden Tractor for Design 2016”. Den internationella juryn hyllade fjärde generationens N-serie för den ”moderna, dynamiska, kompakta och coola formen”. Valtra lanserade den nya designen i slutet av 2014 i samband med lanseringen av den större T-serien. Designen kommer att anpassas till samtliga Valtra-traktorer i framtiden.

Unlimited-konceptet introducerades 2013 och har blivit en framgångsrik möjlighet som säkerställer att slutprodukten passar perfekt enligt kundens önskemål och verksamhet. I början var det främst traktorer för den finska marknaden som utrustades i unlimited-studion men i dag levereras traktorer från unlimited till över 20 länder runt om i världen. Samtliga egenskaper och utrustningar som monteras i unlimited Studion är anpassade till respektive modell, har komplett fabriksgaranti och omfattas av Valtras reservdelsservice.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
ANNONS