CNH hyllas av turkiskt ministerium

CNH hyllas av turkiskt ministerium
Turktraktor, det joint ventureföretag som maskintillverkarkoncernen Case New Holland (CNH) bildat tillsammans med turkiska bolaget Koc Holding, kammar hem ett förstapris av Turkiets industriministerium.

Det var i konkurrens med nio andra forsknings- och utvecklingsavdelningar inom fordonsindustrin i Turkiet som Turktraktor tog hem förstapriset. Företaget var bäst på att uppfylla kriterierna vad gäller kapacitet och kvalitet, samarbete och interagerande, kompetens, humankapital och budget, enligt webbplatsen finance.yahoo.com.

Vid ceremonin i landets huvudstad Ankara tackade Turktraktors vd – tillika CNH:s chef för Turkiet och Kaukasus – Marco Votta sin utvecklingsavdelning på 117 anställda:

– Vi känner oss stolta över att utveckla våra lokala traktorserier med våra lokala ingenjörer. Vi designar och sätter ihop transmissioner, motorer, hytter och hydraulkomponenter till våra traktorer här i Turkiet. Det är nyckeln till vår succé och populariteten hos våra produkter bland lantbrukarna, sa han vid prisceremonin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail