Blå och rosa Valtra

blå Valtra!

Både blå och rosa traktorer till stöd för cancerforskningen

Lantmännen Maskins uppmärksammade initiativ med rosa traktorer gav 110 000 kronor till Bröstcancerfonden i fjol. I år kommer både blå och rosa traktorer att stödja cancerforskningen. Tillsammans med traktortillverkaren Valtra drar Lantmännen Maskin nu i gång årets kampanj.

Tillsammans med kampanjen rosa balar blev det totala bidraget till Bröstcancerfonden över 400 000 kronor. Nu hoppas Lantmännen Maskin på ett dubbelt intresse från kunderna när årets kampanj drar igång med både rosa och blå traktorer från Valtra. De blå traktorerna säljs till förmån för forskningen kring prostatacancer.

– Redan i fjol efterfrågades de blå traktorerna. Enligt Prostatacancerförbundet drabbar sjukdomen cirka 10 000 män per år och är Sveriges vanligaste cancerform. Så behovet av stöd till forskning är stort. Tillsammans med Valtra bidrar vi med 10 000 kronor per såld traktor. Vår förhoppning i år är att öka det totala bidraget genom att fler kunder vågar ta steget in i en traktor med ett högt symbolvärde, säger Ulf Persson, ansvarig för Valtraförsäljningen på Lantmännen Maskin.

Tidigare i år lanserade Lantmännen kampanjen blå och rosa balplast till förmån för cancerforskningen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
ANNONS