Zetorägare får gratis maskinkoll

Zetorägare får gratis maskinkoll
Zetor-importören HCP Sverige AB inbjuder alla Zetortraktorer i Sverige till en gratis säkerhets- och servicekontoll.

Detta flotta erbjudande rapporterar företaget om i ett pressmeddelande.

– Vi vet att många Zetortraktorer inte får sin regelbundna service men att de ändå startar varje morgon och deltar i det dagliga arbetet tack vare en otroligt hållbar konstruktion med begränsad användning av elektronik, säger Patrik Sonesson, initiativtagare till kampanjen och vd på HCP Sverige AB.

Han tror att det i många fall ändå kan vara länge sedan som Zetor-kundernas maskiner blev genomgångna och fick sin service. Och han ställer också frågan ifall de allra äldsta traktorerna är lämpade för körning på allmän väg.

– Det finns säkert mången god anledning till att få de äldre traktorerna genomgångna och kontrollerade, säger Patrik Sonesson.

Det handlar om hela 60 punkter som Zetorverkstadens tekniker går igenom på traktorn.

– Kunden får ett detaljerat inspektionsprotokoll och kan besluta vad de eventuellt vill få åtgärdat. Zetorhandlaren ger de goda råden men beslutet är kundens, heter det i pressmeddelandet.

Erbjudandet gäller inte bara Sverige utan även Danmark och Norge. HCP Nordic, de nationella säljbolagen inom HCP och alla Zetorhandlare har gått samman i kampanjen vars mål är att se till att säkerheten är på topp hos de 25 000 Zetortraktorer som finns i Norden – både med tanke på förarna och på att förlänga maskinernas livslängd ytterligare.

Kampanjperioden gäller till och med 31 mars.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail