Zetor Roadshow visar nya Crystal

FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE. Zetors stordragare Zetor Crystal visas för första gången i Sverige vid Zetor Roadshow som drar igång i Karlstad imorgon.
Imorgon fredag 18:de september kör HCP Sverige igång sin Zetor Roadshow 2015. Först ut av 9 platser i landet, där de nyaste Zetor-traktorerna visas upp, är Maskinvaruhuset i Skåre, Karlstad.

Till de stora sevärdheterna hör nya Zetor Crystal, traktorvarumärkets nya stortraktor – med en dieselsexa från Deutz på 163 hästar – som nu för första gången visas upp i Sverige.

– De flesta blir mycket positivt överraskade när de ser och provkör en modern Zetor. Några känner överhuvudtaget inte till Zetor, andra minns Zetor som fabrikatet var för 20 år sedan. Nu vill vi att så många som möjligt ska kunna lära känna det moderna produktprogrammet från Zetor, säger Patrik Sonesson, vd för HCP Sverige som är generalagent för Zetor här i landet, i ett pressmeddelande och framhåller att det handlar om toppmoderna maskiner med Deutz-motorer.

Zetor har fem traktorserier vilka levereras med motorer på mellan 65 och 163 hästkrafter: Major, Proxima, Proxima Power, Forterra och Crystal.

Den svenska Zetor-turnén går från Värmland vidare till 7 andra orter i Sverige innan den avslutas hos Knickarps Bil & Traktor i Ystad. Därifrån fortsätter sedan roadshowen sin färd ut i Europa.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail