Annas 5 favoritfilmer!

Traktor Power kommer till norska mässan Agroteknikk!

Den 26 november öppnar den norska lantbruksmaskinmässan Agroteknikk portarna utanför Oslo. För första gången är Traktor Power på plats med alla traktorfilmerna. Du hittar Traktor Powers Anna Leissner och Kenneth Fransson i monter C02-02, sikta på Kellfri AB!
Här är Annas 5 favoritfilmer!
– Skogspionjärerna är storsäljaren och du får hela den fantastiska maskinutvecklingen i en enda dvd. Min favoritmaskin är Bamse, den gröna Bamsen, säger Anna.
Filmen Skogspionjärerna visar dig hur maskinutvecklingen startade i skogen.
– Big 70’s är min traktorfilm nummer ett! Jag får alla traktorlegender från 1970-talet och dessutom alla 1980-talare som bonus. Inte illa va, summerar Anna.
Trots att det är en dubbel-dvd så är ändå mässpriset det samma. Alltså 200 norska kronor per dvd.
– Min absoluta favorit bland våra Partyfilmer är den nya Party GOLD. Den innehåller strax över 100 minuter party. Det är alltså något för de riktigt vältränade. Bevisa det för dina kompisar, säger Anna.
För den som inte känner till Partyfilmerna så finns det nu fyra olika. De har sålts över hela norra Europa och i Tyskland går de under det klingande namnet Sclammsclacht. Senaste Schlammschlacht GOLD hade premiär på Agritechnicamässan förra veckan.
– Slutligen kan jag inte gå förbi vår stora Trösktornado. Du får hänga med ut i den fantastiska skörden. Du möter både moderna och gamla veterantröskor in action. Min favorittröska är en Claas Lexion 780 med 40 fots skärbord. Den är fantastiskt mäktig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail