Traktor Power nummer sex i butik

Traktor Power nummer sex i butik

Nu är Traktor Power nummer 6 ute i butik! Ett nummer som bland annat innehåller 16 härliga sidor vårbruk.

Först ut är Team Rickling i Uppland och deras John Deere-bjässar. Jordbearbetaren 9330 har piratflaggan i topp när den flåsar förbi med harven. 7720 sår för fullt och en JCB 412S gör sitt jobb för att serva.
På Wideröra gård i Skåne är det premiär för New Holland T4.810 Smarttrax. Traktorn som har gummiband baktill har 409 hästkrafter med boost. Traktor Power var på plats under premiärkörningen när Göran Svensson drar runt med en 10 meter bred harv.

En bit från Wideröra körs det skit på höstvetet. Det är Håkan Larsson som är ute med en Claas Xerion 3800. Den är påbyggd med en 15 kubiks tunna och släpskoramp. Han matas under arbetet av en långtradare som kan ta 40 kubikmeter flytgödsel.
Sedan går turen till Gotland där vi tar en titt på lill-Victor. Stig håller på med ett bygge där en tvåcylindrig Kubotadiesel finns under huven. Ta en titt på hans bygge!
Utanför Hässleholm finns en fin MB-Trac 1600 Turbo. Ägaren Per Sandberg använder sig av en sådan i mjölkföretaget då den kör hem vallfodret till gården. Under Power-Demo på Borgeby fältdagar kan du njuta av stjärnan under jordbearbetningsdemonstrationen 29 och 30 juni.

Sveriges första traktor var Ivel. I en djupläsning beskrivs 111-åringen som inte direkt blev någon succé. Tiden för traktorer var ännu inte inne.
Drömmer du om att ha en totalrenoverad Guldkalv? Det är ju namnet på Ferguson 35 som har en traktorkropp i guldfärg. Rolf och Mattias Lundgren på Gotland har en fantastisk traktor som är snyggare än när den lämnade bandet på fabriken. Den måste du se!
En bulldozer har fastnat i surhålet. Tjuvens färd i en Cat D6T tog slut i ett kärr.

Dessutom – Mullrande svart Fendt, röd glänsande Massey Ferguson 65, V12-besten, Sampo Rosenlew-tröska med mera.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aktuellt