Traktor Power nummer 5 ute nu!

Nummer 5 2016 ute nu!

Traktor Power, nummer 5, är ute nu! Ett fullspäckat nummer med massor av härlig läsning.

I tidningen möter du Kalle Bergströms franska landsvägsglidare, en Messey Ferguson 5455 som rullar mest på gatorna i Norrköping. Hittills har den gått 11 500 timmar utan större problem. Följ med på vårstädning i Norrköping när Kalle och kompanjonen Jens sopar gatorna.

Traktor Power var med när Bioskördarna Syd HB testkörde ett monster till skittunna. Deras nya AP-tunna tar 35 kubikmeter flytgödsel, den har sex däck av rejäl dimension, 800/70R38. Harsø-rampen är mäktiga 36 meter bred. I fronten på traktorn sitter ytterligare en tank, som är på tre kubikmeter. Mäktigt ekipage!

Vårbruket fortsätter! Häng med till Halland och Ågårds Lantbruk där Fredrik Bengtsson drar harven med en skön 90-talere, en Ford 8630, som tjuter hest.

I Djupläsningen läser ni allt om Hallsbergs Fältherrar. Det namnet fick de stora svenska tröskorna.

Kurt Olsson från Nösund har byggt en grym V8-Grålle som vi synar i sömmarna. Vi minns även några andra Super-Grållar vi mött under åren.

Ni möter bland annat också en glänsande Lanz Bulldog, röda skönheten Massey Harris 744D, Nils-Olofs fräna hembygge som drar älgar och en kompressormatad Bison och mycket mer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail