Traktor Power i TV4:s Unga bönder

Traktor Power i TV4:s Unga bönder
Såväl Traktor Power-eventet Målilla Traktor Power Weekend som tidningen får uppmärksamhet i första TV4-programmet av serien Unga bönder. I avsnittet där Volvo Terror-mannen Rickard Nilsson presenteras dyker Traktor Power upp då och då.

Igår var det premiär för programserien som speglar unga bönders liv i Sverige. Och en av dessa är alltså spannmålsodlaren Rickard Nilsson i Burs Ammunde på södra Gotland. Han och hans traktor Volvo Terror har blivit ett klickmonster genom det videoklipp som lades upp på Youtube hösten 2013. Idag har över 20 miljoner människor runt om i världen kollat klippet!

Och Rickard har förstås uppmärksammats i Traktor Power flera gånger sedan dess. I första programmet i serien Unga bönder bläddras det flitigt i artiklar i tidningen där Volvo Terror förekommer.

När programmet avrundas puffar programmakarna för program nummer två i serien. Det sänds kommande tisdag och där utlovas show ifrån Målilla Traktor Power Weekends traktorrace som Rickard Nilsson självklart deltar i.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ANNONS