Patrick fixar Målillahålet

Patrick fixar Målillahålet

I somras var ”Partyt i surhålet” en av de stora succéerna på Målilla Traktor Power Weekend. Nu är det klart att surhålet ska återkomma nästa sommar helgen efter midsommar. Det ska bli surhålskörning både på lördagen och söndagen. Surhålet kommer dessutom att bli både tuffare och elakare. Den kände Terribärgaren Patrick Sjöblom kommer att bli boss för surhålet. Normalt räddar han maskiner från surhål över hela Sverige. Nu ska han alltså se till att surhålet blir det värsta som setts i Målilla.
– Jag kan lova att det kommer att bli omöjligt att ta sig igenom, låter han meddela från ett surhål i norra Uppland där han just dragit upp en stor John Deereskotare som fastnat.
Alla får chans att prova att ta sig igenom surhålet i Målilla. Patrick har lovat att bärga de som inte tar sig igenom för egen maskin. Däremot kommer han själv inte bada för att fästa vajern. Det får du göra själv. Traktor Power återkommer naturligtvis om surhålet och allt annat som kommer att hända på Målilla Traktor Power Weekend.
Du som vill ge bort en riktigt fin julklapp ska gå in på www.tractorpulling.nu och köpa biljett. Just nu kostar en hel helgbiljett bara 250 kronor. Ordinarie pris är 320 kronor. Skynda på!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aktuellt