Oj oj oj, så vi växer på Instagram!

Oj oj oj, så vi växer på Instagram!
Traktor Powers redaktion tackar och bugar alla trogna läsare av tidningen, besökare här på traktorpower.se och alla andra medieslag där vi finns. På exempelvis Instagram har antalet följare fördubblats i sommar!

Vet du om att Traktor Power såklart finns på Facebook och Instagram men också Tumblr, Twitter och Pinterest? Och att vi har en Youtube-kanal? TraktorPowerTube har 1 126 prenumeranter och våra videoklipp har haft 1 051 000(!) visningar.

Riktigt glada är vi över detta förstås – men också Instagramsiffrorna som hela tiden pekar rakt uppåt: I slutet av april hade vi 13 000 följare och idag är det en bra bit över 26 000!

Vi kan avslöja en sak: Vi har tagit rygg på Farmfuckups2! Detta är surhålsbildernas paradis och det mesta är bilder från Amerika. Vi är duktiga på att attackera surhål här i Sverige – men dom kan i USA också! Farmfuckups2 har 179 000 följare.

Vi kan avslöja en annan sak också: Det är många amerikaner och traktorälskare från andra europeiska länder som följer oss på Instagram – det är en anledning till att vi oftast skriver kommentarer till bilderna på engelska.

Har du inte anmält dig som följare på Instagram än så är det bara att göra det. Det är en ständig ström av nya coola traktorbilder på Traktor Power på Instagram!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail