Ny maskinmässa planeras på Solvalla

Ny maskinmässa planeras på Solvalla
Maskinleverantörerna som organiserar Sveriges ledande leverantörer i maskinbranschen flaggar nu för en ny maskinmässa: Svenska Maskinmässan 2016 på Solvalla!

Bara någon dag efter att Maskinexpo på Stoxa avslutats presenteras nyheten om planerna på en ny stor maskinmässa i Sverige av branschorganisationen Maskinleverantörerna.

– Det kommer att vara en renodlad maskinmässa där alla utställare representeras av företag som är relevanta för maskinbranschen. När vi har frågat våra medlemmar, små som stora företag, så är det just den inriktningen man har saknat på det nuvarande utbudet av maskinmässor, säger Björn Bäckström, vd för Maskinleverantörerna i ett pressmeddelande.

Stora aktörer som Pon Equipment AB och Swecon Anläggningsmaskiner AB  hör till de företag som kommer att delta, enligt detta pressmeddelande. Om utställarna uppges, i pressmeddelandet, att ”alla är medlemmar i Maskinleverantörerna”.

”Varmt välkommen till maskinbranschens nya mötesplats – Svenska Maskinmässan 2016”, avslutar Maskinleverantörerna pressmeddelandet. Datumet som satts för denna mässa, som arrangeras ihop med Svenska mässan, på Solvalla är 2–4 juni 2016.

Maskinexpo på Stoxa utanför Arlanda planerar samtidigt, som man gjort de senaste åren, för ny mässa nästa år – 26–28 maj 2016.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail