New Holland utökar T6-serien

New Holland utökar T6-serien

New Holland Agriculture utökar sin T6 allround-traktorserie med en ny sexcylindrig modell, T6.160 Dynamic Command.

Den nya traktorn kombinerar den beprövade sexcylindriga NEF-motorn med New Hollands dubbelkoppling och CVT-teknik för att leverera hög effektivitet och produktivitet. Den är med en hjulbas på 2,6 meter och en bruttovikt på 10,5 ton en relativt kompakt traktor.
T6-serien erbjuder nu två sexcylindriga modeller med Dynamic Command, den befintliga T6.180 på 145 hk och den nya T6.160 på 135 hk. T6.160 Dynamic Command kommer att finnas tillgänglig under andra halvan av 2021.

T6.160 Dynamic Command är utrustad med den sexcylindriga NEF-motorn på 6,7 liter som skapar 135 nominella hästkrafter. Den nya T6-modellen har 24×24 Dynamic Command-transmissionen som utvecklats internt av New Holland. Med en knapp växlar man i åtta steg och tekniken använder en dubbelkopplingsteknik och tre robotiserade byten av växelområden. Kopplingarna som konstruerats för snabba växlingar kombinerade med en helt automatiserad växellåda ger alltid det idealiska förhållandet och kräver mindre åtgärder av föraren. NEF-motorn uppfyller steg V utsläppsbestämmelser med efterbehandlingssystemet SCR. Kombinerat med Dynamic Command-transmissionen uppnås bränslebesparingar på upp till nio procent.

En funktion som ska öka produktiviteten är Smart Range Shift som säkerställer att rätt växel alltid ligger i när du ändrar växelområde och inga växlar hoppas över från ena området till det andra vilket ger sekventiella utväxlingsförhållanden och snabb acceleration. T6.160 Dynamic Command har även SideWinderTM II armstöd med helt inbyggd IntelliView IV ultrabred färgpekskärm och CommandGrip multifunktionshandtag.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aktuellt