Lantmännen tar in Korea-traktorer!

Koreatraktor till Sverige.

Lantmännen Maskin och den koreanska tillverkaren LS Mtron startar samarbete som omfattar import, försäljning, service och reservdelshantering för små, kompakta traktorer upp till 47 hästkrafter. LS Mtron är en av de största tillverkarna i världen inom industriell maskinteknik och tekniska komponenter. Produktionen av traktorer omfattar modeller från 23 hästkrafter och uppåt. LS Mtron har en produktionskapacitet på cirka 50 000 traktorer per år och traktorerna säljs över hela världen.

Lantmännen Maskin satsar på tre kompakta modeller, J27, R36i och XR50, från 27 till 47 hästkrafter. LS traktorerna är fyrhjulsdrivna och enligt Lantmännen Maskin passar traktorerna utmärkt för alla slags arbeten inom entreprenad, kommun, förvaltning och grönyteskötsel. Den kan också vara den lilla traktorn som kompletterar maskinparken på hästgården och i lantbruket.

Det lilla formatet till trots är förarkomforten hög. Hytten är rymlig och bekväm. Aircondition ger rätt temperatur inne i hytten sommar som vinter. Modellen XR50 levereras med hytt medan modellerna R36i och J27 kan levereras både med och utan hytt. Samtliga modeller är utrustade med dieselmotorer från Mitsubishi, den minsta modellen J27 har en 3-cylindrig motor, medan XR50 och R36i har 4-cylindriga motorer.

Ett stort urval av däckutrustning och tillbehör som frontlyft med kraftuttag, frontlastare, samt alla typer av redskap till de olika årstiderna breddar LS-traktorns användningsområde.

LS traktor omfattas av Lantmännen Maskins trygghetspaket 2 års fabriksgaranti och 5 års maskinskadeförsäkring. Reservdelar läggs upp på Lantmännen Maskins centrallager i Sverige och ger snabba och säkra reservdelsleveranser.

Försäljningen har startat och demomaskiner i olika utföranden finns att tillgå på Lantmännen Maskins anläggningar runt om i landet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail