John Deere-färger – in i det sista…

John Deere-färger – in i det sista...
Du har sett John Deeres färgskala på massor av produkter med anknytning till traktormärket. Men även motorcyklar, cyklar och mycket annat har av John Deere-älskare målats gröna och gula.

Den kanadensiska webbplatsen chathamdailynews.ca rapporterar om nyligen bortgångne John Deere-älskaren och lantbrukaren Alex Rose i samhället Strathroy, delstaten Ontario i Kanada, som fick sin kista dekorerad i John Deere-färgerna.

Detta var en man som hela sitt liv köpt John Deeres lantbruksmaskiner och alltid, bland vänner och bekanta, kärleksfullt argumenterat för att de enda sådana värda att användas var gröna och gula.

Så när den åldrade lantbrukaren, som ägnat sitt yrkesliv åt att odla majs och sojabönor, blev sjuk för ett år sedan gav han instruktioner om hur han ville ha sin sista färd gestaltad.

Det skulle vara John Deere-tema på såväl fordon som kista. Till och med blommorna skulle vara gula och gröna.

Häromdagen kom så den sista färden för Alex Rose. Kistbärarna bar den grön-gula kistan till den väntande John Deere-pickupen iklädda John Deere-kepsar. Till och med begravningsentreprenören var med på noterna med en grön skjorta och gul slips…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail