Traktor Power nummer 02 tar dig till Sveriges grymmaste snöröjare. På förstasidan möter du Snö-Catten på Flatruet i Härjedalen. Här håller den här jätten vägen öppen mellan Ljungdalen och Funäsdalen. Spana i super-bladet!
Vilken Volvo BM är Sveriges mest eftersökta? Det är utan tvekan Volvo BM 814. Här får du hela historien om hur den kom till. Det är svenskt gjutjärn rakt igenom.
Kan du tänka dig en plog med motor? Det var det modernaste du kunde hitta på 1910-talet. Men de svenska motorplogarna levde bara i 12 år sedan försvann de. Du får möta alla fabrikaten och hela historien om deras uppgång och fall.
Sveriges grymmaste såmaskin finns på Skabernäs i Skåne. Det är en Horsch Pronto 12SW och den är 12 meter bred. Den dras av en Case IH Quadtrac 620. Traktor Powers medarbetare Joel Sannemalm åkte tillbaka och kollade skörden. På Skabernäs fixas den av tre New Holland CR10.90.
Det kommer att bli traktorcross på Målilla Traktor Power Weekend i sommar. Du får hänga med och kolla tjuvstarten. Tre racare från Hylletofta gör upp på crossbanan. Det är bara att ducka!
Träffen på Svenstorp i Skåne är en nostalgifest. Du får möta veteranmaskiner som tröskar och gamla traktorer som jordbearbetar.
I Kumla är det dags att tröska med Victor och bogserad Aktiv M-tröska. Det går hur bra som helst och havren rinner till kanonfint.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail