Nya Traktor Power!

Nya Traktor Power!

God Traktorjul! Traktor Power nummer 1 finns redan i butik. På förstasidan får du möta Martin Mårtenssons underbara biffiga Volvo. Det är en T22:a från 1949 och Martin har lagt in en Volvo B36, bensin-V8 under huven. Var enda bultskalle på bygget är helt perfekt.
Vårbruk med Volvo BM. Kan det bli bättre? Du får följa med till Pär Hussmo i Närke och hänga med på finalen i årets vårbruk. Här regerar Volvo BM och det dammar skönt.
Sveriges snabbaste plöjare finns på Gotland. Han var på Plöjningsfestivalen i Laholm och slog alla konkurrenterna. Anton Olofsson kör Volvo BM 810 och traktorn kastar ur sig eldslågor när den snurrar på vändtegen.
Känner du till snövesslan Snow-Trac? Den tillverkades av Westeråsmaskiner i Morgongåva och blev en världssuccé. Traktor Power följer med på Snow-Trac-fest i Härjedalen och du få hela historien om den fantastiska maskinen.
Fredrik Zackow inviger sin nya arena i Jonstorp i Skåne och nu är det Lantliv på farfars tid. I är det både veterantraktorpulling och traktorparad.
BM Volvo 350, i folkmun kallad Boxern, är Sveriges mest tillverkade traktormodell och i Traktor Power nummer 01 får du hela historien. Emil Johansson kör ut en underbar Boxer på vallen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
ANNONS