Traktor Powers fetaste nummer någonsin finns nu i en butik nära dig! Tidningen är på 100 sidor och har Jänkar-Special. Hur bra kan det bli!?
Du möter Per Hammer på Segås gård i Närke. Han har en riktig Jänkar-gård och här regerar Case IH-traktorer och Case IH-tröska. Men vi kan också avslöja att det flyttat in en Ford på farmen. I Traktor Power nummer 10 får du hänga med och njuta av alla maskinerna på den svenska Jänkar-gården.
I tidningen åker vi också Minneapolis-Moline ZTU från svenskbygderna i USA. Vi spanar in John Deeres sista stora tvåcylindriga dragare. John Deere 830 och John Deere R mullrar gott i Lännäs i Närke.
Djupläsningen tar upp John Deeres övergång från de gamla tvåcylinder-motorerna till lanseringen av nya 10-serien. Det höll på att bli en flopp men i sista stund rättades allt till och John Deere körde vidare mot toppen. Läs om den dramatiska tiden när världskoncernen vacklade.
Här några jänkare som du möter i tidningen:
– Steiger.
– Wagner.
– Versatile.
– McConell-Marc.
– Big Bud.
– Minneapolis-Moline.
– Case.
– Allis-Chalmers.
– Challenger.
– John Deere.
– Ford.
– Rome.
– New Holland.
– Knudson.
– International Harvester.
– Massey-Harris.
– White.
I den nya Power-tidningen möter du också såtraktorn Valtra T213 med Överums Combijet. Du får även hänga med på plöjträff i Skåne. Vågar du hänga med in i skogen så får du åka Mini-Bruunett. Den har far och son byggt ihop av två maskiner. Nu är den som ny. Traktor Power älskar engelska Great Dorset Steam Fair. Joel Sannemalm har varit över och ger sin bild av denna fantastiska fest. Du som vill hänga med Traktor Power till Dorset 2018 ska gå in och anmäla dig innan årsskiftet. Det gör du på www.nnresor.se/TraktorPower VI SES!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail