Nya Traktor Power nummer 7 är extra tjockt. Du får 100 feta sidor och det är Volvo BM-tema med 35 härliga sidor om traktorn ”made by Sweden”! Alexander byggde intercooler på sin Volvo BM 2654 och fick ny horsepower. Urban visar hur trotjänaren Volvo BM 430 fixar vårbruket än i dag. Anders släpper loss sin superombyggda Volvo BM 2650 med kultivatorn. Det mullrar skönt.
I Lännäs i Närke är det nostalgivårbruk med Volvo och BM. Det dammar skönt när legenderna släpper loss. Magnus har en Volvo T55 som är i skick som ny. Den är finare än när den rullade ut ur Eskilstunafabriken.
Tobbe är redo att dra till Målilla Traktor Power Weekend med sin Noisy Buster. Traktorn har fått en Cheva-V8 med kompressor. Se upp i Målilla, nu blir det åka av. Men han kommer att få konkurrens.
I Traktor Power nummer 7 är det djupläsning på tyska MB-Trac och du får hela historien. Dessutom får du reportage om Mikael som köpt sig en MB-Trac 1800. Det är största modellen i Mersa-serien.
I Fållbrunna söder om Stockholm bor traktorsamlaren Åke Eriksson. Han har kört ut sina traktorer för att du ska få se dem. Det är John Deere BR, President, BM 20, Farmall M, Case VA med flera. Numrets Traktor Babe är KaptenSvenne, ja Emelie heter så på Instagram. Hon älskar att köra ombyggd Steiger Couger.
I The Big 6 på Borgeby fältdagar släpper sex drakar loss i jordbearbetningsdemonstrationen. I tidningen får du de fyra sista utmanarna. Det är Fendt 1050, Claas 5000 Xerion, John Deere 8400R och New Holland T8.435 SmartTrax.
Traktorpullingen kör stenhårt och du får rapport från Lidköping City Pull. John Deere 2 vann den grymma prostock-klassen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail