Det är vår i Traktor Power nummer 4. Vi tjuvstartar vårbruket med 34 tema-sidor. Veterantraktorerna kämpar på fälten och du får åka Farmall EMD50 med Tobias Persson i Viarp. Han har renoverat IH-traktorn till nyskick. Du får dessutom åka Allis-Chalmers 20-35. Den är från 1929 och i fantastiskt rostigt skick. Det är ett konstverk.
Drakarna släpper också loss i tidningen. Tornadon på Rossviks säteri i Sörmland är en John Deere 9520. Det dammar och är maximalt vårbruk. Vid Köping susar en stor band-Claas fram med Väderstadharven. Hos Per Watz på Husby gård speedar Fendttraktorerna med harv och såmaskin. Det finns inget som stoppar drakarna när det är vårbruk. Naturligtvis får du också följa med på skitkörning. Det hör ju våren till.
Djupläsningen handlar om svenska Swedtrac. Du får hela historien om uppgången och fallet. Det var i Arvika det hände.
Artikelserien Big Digger tar dig med ut på jordflytt. Två stora Caterpillar D9T och D8T jobbar sida vid sida. Inget stoppar de här giganterna. Nu börjar Traktor Powers kalender bli full. I den kan du se vad som händer i traktor-Sverige i sommar. Det är lika bra att boka semester redan nu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ANNONS