Jul-numret finns nu i en butik nära dig, mer laddad än någonsin. På förstasidan möter du en stor, stark och snygg Fendt. Den kämpar i värsta party-surhålet på Gotland. Detta är tidningen där du får maximalt med Fendt. Traktor Power drar på sådd till Solhälls gård i Skåne. Tvillingbröderna Agust och Otto har två Fendt 724. Den ena traktorn är the Black Fendt. Du får listan på hela deras underbara maskinpark.
Kan du tänka dig en lantbrukare som redan på 1960-talet byggde sig en egen midjestyrd och fyrhjulsdriven traktor? Det är Harry Lydhig på gården Myckeläng utanför Brålanda i Dalsland vi tänker på. På sex sidor får du hela hans underbara story med ritningar och allt. För några år sedan hittade Harry sin skapelse från 1960-talet som skogsvrak. Nu är den renoverad till ursprungligt skick. Harry är Traktor Powers hjälte!
Vet du vad den kanadensiska Ford Versatile 276 är? Hos Gunnar Bergström har en 276:a byggts om till skördare i gallringsskogen. Det har blivit en underbart smidig maskin.
Åkermans är svensk grävarhistoria. I detta nummer får du hela historien från början till slut. Du får också möta killen som räddade en H21:a från skrotdöden. I den stora hydraulgrävaren ligger det en Volvo TD100A-motor.
Vill du se en V8-traktor? Då är detta numret perfekt för dig! Vi drar ut till Kjell Sandqvist och hans IH 1468. Under huven på den traktorn ligger det en IH-V8 som mullrar skönt. Denna stordragare byggdes 1974.
Vill du se fler Fendttraktorer ska du även läsa om förstaskörden på Holmberga gård. Här kämpar den självgående New Holland 1905-hacken. I maskinkedjan finns det hela fem Fendt som jobbar.
Ford Commander 6000 är en riktig legend. Johan Karlstedt har importerat en maskin och den får du möta i detta fullspäckade nummer. Traktorn är tillverkad 1966! Vi ses i Traktor Power nummer 1!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail