Traktor Power nummer 6 finns i butik! På första sidan hittar du Volvo BM 810 – världens mest älskade traktor. Den sexcylindriga motorn drar och drar. Då får man till en så här fin wheelie! Snyggt eller hur?
I det nya numret får du en djupläsning om traktordäck. Vi bjuder på hela historien från järnhjul till dagens super-gummidäck. I tidningen får du också möta en Volvo BM Trik. Det är en ”trehjulig” Volvo BM 700. Den har trippelmontage baktill och två tätt ihopsatta däck framtill. Det är en traktor som packar hela arbetsbredden exakt lika mycket. Den traktorn har du också chans att få se in action på Borgeby fältdagar. Den ingår i nya POWER-DEMON!
Mekaserien med Dan Söderberg har kommit till renoveringen av Trima-lastaren. Den måste riktas 9 centimeter innan blästring och lackning ska göras. Du får som vanligt Dans bästa tips!
Har du hört talas om den ungerska Myrsloken? Det finns två maskiner i Sverige och du får möta dem i tidningen. Det byggdes bara 50 exemplar och de har Raba-motor. Var tror du att de finns?
Vill du njuta av lite gamla skogsjärn? Då ska du följa med Traktor Power på skogsdag. Här jobbar både Timmer-Kalle och Nallen. Det är härligt att se vad de gamla maskinerna kan.
Vad är FRAKTMAN? Jo, det är en grävlastare made in Sweden. Den kan du läsa om i tidningen och den kan du även titta på i Traktor Powers monter på Maskinexpo 28 och 30 maj.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail