Traktor Power nummer 3! Du hittar en Fordson Roadless på förstasidan. Den har alltså fyrhjulsdrift och det engelska företaget Roadless var extremt tidiga med drivna framaxlar. Vi hittade pärlan på Europas största traktorträff i Dorset, England. Vi presenterar de mest fantastiska pärlorna!
I detta späckade nummer får du en djupläsning på den svenska Parcan. När den kom var den Västeuropas starkaste traktor. Den blev en kortvarig historia men Parca-traktorerna är extremt eftertraktade i dag.Jan Rickling på Stavby gård visar upp sin stålfarfar.
Vad tänker du på när vi skriver Ursus de Lux? I detta nummer möter du en totalrenoverad 385. De polska traktorerna sålde bra i Sverige under en period.
En av numrets höjdare är besöket på maskinstationen i Halland. Du möter Jonny i Thårstorp eller Jonny the Rocker som kompisarna kallar honom. Hans Ford 8210 är en Sverigekändis.
I avdelningen snygga traktorer hittar du en tandem på Victor, en rosa Valtra och Isac på en svensk GMW. Det är bara att njuta. Vi ses!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ANNONS