JÄÄH! Nu är Traktor Power nummer 10 ute i kioskerna! I detta kanonnummer möter du Väderstads nya superharv. Den är 14 meter bred och dras av en John Deere 9560R! De du!

Vi presenterar också en helt otrolig tandemtraktor. Den är byggd på två John Deere 4440 och det är Per-Åke Åkesson i Skåne som byggt den. Han gjorde det förra vintern. Vad har han använt för midja? Hur fixar han powershiftslådan på främre traktorn? Hur stark är den? Många frågor och svaren hittar du i tidningen så klart!

På nyhetsplats får du de första bilderna på John Deeres midjestyrda superdragare. De har Cumminsmotorer och toppar på närmare 700 hästkrafter.

Vi har hittat den sista traktorn som byggdes i Eskilstuna. Det var en Valmet 2005. Nu har den gått drygt 8 000 timmar. Vad har hänt under åren? Svaret hittar du i Traktor Power nummer 10.

Maskinfesten i engelska Dorset är en av Europas största. Traktor Powers Kenneth Kauppi var på plats och du får en rapport. Han hittade en Volvotraktorer som engelsmännen tyckte var extremt unik. Ha, ha!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aktuellt