Sju Fendtar på väg till kyrkbröllop…

Sju Fendtar på väg till kyrkbröllop...

Hela sju större Fendtar av senare årsmodeller körde i karavan till kyrkbröllopet i South Cadbury, England. Det var bruden Samme och hennes brudgum Greg Miles som gifte sig, rapporterar blockmorevale.co.uk.

I största Fendten åkte bruden själv, Samme. I en annan hennes mor och i resterande fem brudtärnorna, alltså fem till antalet.

Uppenbarligen var det ok för hela följet att dra ut på motorvägen A303. ”Folk vinkade och ingen såg ut att bli arg”, heter det i reportaget på webbplatsen. En knapp mil gick turen från hemmet i Wincanton till South Cadbury.

– Min far Kev Baker har kört traktor i 40 år och när vi diskuterade bröllopet i januari dökden tokiga idén upp att köra till kyrkan med sju traktorer, berättar Samme för webbplatsen.

Hennes far körde en av maskinerna och såväl han som de andra sex förarna bar gröna – för att matcha traktorfärgen – skjortor och huvudbonader.

Bruden tackade alla förare:

– Tack för att ni gjort en tjejs galna dröm till verklighet och för att på det här sättet ha gett mig den bästa skjutsen till äktenskapet.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail