Zetor tillbaka på Agritechnica – efter 6 år

NY DESIGN. Tjeckiska traktortillverkaren Zetor återvänder till Agritechnica efter 6 år och håller fram sitt samarbete med legendariska italienska bil- och maskindesignfirman Pininfarina.
När Zetor återvänder till världens största lantbruksmaskinmässa, Agritechnica, är det ett företag på offensiven. Bland annat hålls samarbetet med italienska designfirman Pininfarina fram.

– Våra intentioner är att presentera våra visioner och vår framtid i samband med tekniska innovationer. Vi vill få fram budskapet till våra potentiella affärspartner att vi letar efter återförsäljare och att det är en hel del vi har att erbjuda dem, säger Margareta Vighova, marknadschef på Zetor, i ett pressmeddelande.

På Agritechnica kommer Zetor att framhålla sitt samarbete med italienska bil- och maskindesignfirman Pininfarina men också traktorprototyper som kan komma att ingå i traktortillverkarens framtida produktion och de allra senaste serietillverkade maskinerna som Zetor Crystal (lanserad i somras) med 6-cylindrig motor och 163 hästar under huven.

Agritechnica hålls i tyska Hannover vartannat år och arrangeras nu 8–14 november.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail