PÅ tisdag släpps nya Big John!

Nu kommer gummibandaren att visas på Agrtechnica om en vecka.

Nya modellserien med gummiband heter 9RX och den består av sex modeller. Största modellen, 9620RX, har en Cummins-motor med 15 liters cylindervolym. Den nominella effekten ligger på 620 hästkrafter vilket innebär att motorn kan vråla ur sig närmare 700 hästkrafter med boost.
Detta är den starkaste och grymmaste dragare som det anrika traktorföretaget i Waterloo i Iowa, USA, någonsin bygget. Traktorn har fått en förstärkt 18-stegad powershift med automatik. Med den nya midjestyrda gummibandaren är John Deere ensam om att kunna sälja alla tre varianterna på stordragare det vill säga hjultraktorer, tvåbandare och fyrbandare.
På tisdag morgon amerikansk tid är det dags för pressvisning. Intresset är så stort att John Deere och Agweb sänder live. Du kan registrera dig på www.agweb.com/machinery/john-deere-tractor-launch för att vara med. Starten sker tisdagen den 25 augusti 15.45 på eftermiddagen.
Traktorn kommer att lanseras på amerikanska mässan Farm Progress i början av september och den kommer till Europa och Agritechnicamässan i Tyskland i november.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail