NYA Traktor Power tynger nu ned kioskernas hyllor ännu mer!!! Det är ett unikt nummer med tema TUNGA MASKINER! 100 tunga sidor med världens största och brutalaste maskiner.
Du får världens TIO största landgående maskiner. Bland dem hittar du King Kong, en Terex RH400. Den har två 16-cylindriga Cumminsdieslar på 4 500 hästar.
I temat tunga maskiner presenterar vi också världens 15 största jordbrukstraktorer. Big Bud 747 toppar så klart med sina 900 hästar och 50 ton.
Vi kan också berätta om diktator Gadaffis monsterpalltruckar från Kalmar LMV och Adolf Hitlers superstridsvagn Maus. Den var så tung att den körde fast hela tiden.
I det tunga temat möter du också The Hog – svinet! Det var en enorm höjdgrävare som möblerade om amerikanska mellanvästern på jakt efter kol. Slutligen fick The Hog gräva sin egen grav och där lär den stora legenden ligga än i dag.
I det unika temat berättar vi om världens snabbaste köksbord, världens längsta vespa, den snabbaste ölbacken, ölburk med motor och världens längsta limo!!!
I Traktor Power nummer 10 får du åka Swed-Trac. Vi ger hela historien från start till konkurs. Det var en mycket tuff dragare.
I det supertjocka numret drar vi också till Countygården. Det är vårbruk och Karl Gunnars två County är redo. I Australien är det snart dags för skörd. Vi kollar de stora fälten och njuter av maskinerna. Traktor Power kommer att göra en resa till ”landet down under” hösten 2016. Vi presenterar resan i detta nummer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail